EL FESTIVAL REGADORA JA ÉS AQUÍ! 🌱Participem com La Ruda.

 

 

 La Regadora és punt de partida cap a una transició ecosocial que posi la vida al centre i ens permeti afrontar l’emergència climàtica, social, econòmica i sanitària que vivim el proper 17 i 18 de setembre a Sabadell. 

📍El 17 de setembre vespre a la Quartera i el 18 de setembre durant tot el dia, de la plaça Creu Alta fins a Ca l'Estruch; zona 0 cap a la ciutat que volem: 

 🧺 3 FIRES on descubrir entitats i projectes regeneradors que treballen a la nostra ciutat per un canvi social, cultural, econòmic i ecològic. 

 💬 XERRADES I DEBATS per, a través de 6 grans taules, traçar línies estratègiques de ciutat on ens acompanyaran entre d'altres Iolanda fresnillo, Irene Maestro (Brasil), Tom Kucharz, Ivan Miró o Georgina Monge. 

🎼 CONCERTS vermut i nit musical, 

🎭 TALLERS I ACTIVITATS durant tot el dia de les diferents entitats, 

🎬 CINEFÒRUM amb programació continuada, 

🏓 ZONA INFANTIL delimitada i amb propostes de joc de moviment amb fusta i MOLT MÉS !! 

 

No hi ha planeta B i no hi ha marge per al dubte. És ara, avui, aquí a #Sabadell . Passa a l’acció davant l’emergència climàtica 

🌍Canviem el sistema, no el clima🌍 

🎬 https://vimeo.com/542095976 

Si voleu aportar unes hores de voluntariat a l'organització i dia de la Regadora podeu omplenar aquest formulari: https://framaforms.org/voluntariat-la-regadora-1625065932 

Més informació a : https://regadora.cat/ 

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!