Qui som?
LA RUDA – Amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica és una associació sense ànim de lucre, formada per un col·lectiu divers de persones que comparteixen un interès comú: l'agricultura ecològica. 


La Ruda està adherida a la Iniciativa Legislativa Popular per una Catalunya Lliure de Transgènics. Més informació aquí.

La Ruda està adherida a la Campanya Unitària "El clima no està en venda". Més informació aquí.Benvinguts!

L'agost de 2003, un grup de participants en els tallers d'agricultura ecològica organitzats per la Fundació Caixa de Sabadell a la Masia de Can Deu decideixen constituïr-se en associació per tal de donar continuïtat a l'activitat hortícola i projecció social al bagatge adquirit. D'aquesta manera neix LA RUDA - Amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica, associació sense ànim de lucre.

Els objectius de l'associació, tal i com diu l'article 2 dels seus estatus, són:

1- Conreu de la terra segons els principis generals de l'agricultura ecològica.
2- Organització i promoció d'activitats educatives, de formació i difusió dels principis de l'agricultura ecològica i les seves implicacions d'un estil de vida respectuós amb l'entorn.
3- Creació i gestió d'un fons documental relatiu a l'agricultura ecològica i diferents aspectes que se'n puguin derivar.
4- Col·laboració i convenis amb altres entitats.

El nucli fundacional de l'associació es caracteritza per una gran diversitat que inclou des de professionals de l'agricultura ecològica fins a jubilats amb una gran experiència en el conreu de la terra, passant per professionals del món de l'ensenyament, de l'art, de la comunicació i de les noves tecnologies. Aquesta riquesa humana dóna a l'associació una capacitat per endegar projectes amb un valor social que puguin resultar atractius per a diferents col·lectius, i li obre perspectives de futur.

El primer projecte que va germinar va ser una col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell, que va cedir a La Ruda dues parcel·les al Parc Fluvial del riu Ripoll i la gestió de l'hort escolar de Sol i Padrís.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Informació de mot interes sobre temas de agricultura ecológica i pagesia tradicional

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!