Proper Cafè Científic 21 de juny: L'agricultura del carboni, una estratègia per a la producció d'aliments al segle XXI

 Dimarts 21 de juny, a les 7 del vespre


L'agricultura del carboni, una estratègia per a la producció d'aliments al segle XXI


A càrrec de Joan Romanyà, Professor edafologia UB Facultat de Farmàcia i Ciència de l'Alimentació.

En Joan Romanyà està duent a terme uns assaigs i treballs de camp sobre la captura de carboni al sòl a base d'aportacions de restes orgàniques llenyoses, per mirar de millorar la matèria orgànica del sòl, la seva fertilitat i comprovar els efectes en el rendiment i qualitat dels conreus hortícoles que ens alimenten. El reciclatge de residus locals i la captura de carboni en terres de conreu ens permetrà adaptar-nos a la situació actual d'emergència climàtica i energètica, intentant captar carboni, esmorteint els efectes de l'excés de CO2 que tenim a l'atmosfera i disminuint la dependència del sector energètic. 


Cafès científics Sabadell 2022 


L’objectiu dels Cafès Científics és oferir als ciutadans i ciutadanes la possibilitat de parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència. L’espai escollit per a aquesta conversa entre ciència i societat ha sigut tradicionalment el bar del local de la Unió Excursionista del carrer de la Salut 14. Aquest any seguim oferint un format mixt, la possibilitat de ser-hi presencialment a la sala de la UES i de l'altra una connexió en streaming amb possibilitat d’intervenir mitjançant un xat habilitat. 


Aquesta sessió també es podra seguir de manera virtual al següent enllaç:   https://meet.jit.si/CafesCientificsSBD2021


Cartell_cafes_científics_2022.jpg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!