Sana hortis horticultura i jardineria terapèutica i social, es el nostre projecte en el procés de Construint Ciutat 2019

Sana hortis, horticultura i jardineria terapèutica i social es el nostre projecte SC21

L'objectiu és instal·lar l'hort-jardí en els espais buits o en desús de la ciutat, com terrasses d'hospitals, terrenys erms municipals, centres de dia, geriàtrics i altres entitats, fomentant la coeducació i generant sinergies amb les empreses de la zona.

Perquè a través de l'horticultura terapèutica i social es pugi desenvolupar l'autonomia personal, l'aprenentatge d'habilitats bàsiques per a un benestar físic i mental.

Són destinatàries d'aquest projecte persones ingressades de llarga durada, salut mental, discapacitat física i psicològica, vellesa activa, persones en risc d'exclusió social i ciutadania en general.

Sol·licitem el vostre vot a aquest projecte en el procés de Construint Ciutat 2019, per fer possible les millores de les condicions de vida de les persones usuàries.

Ja ens podeu votar:
https://decidim.sabadell.cat/processes?locale=ca

Us heu de registrar i donar suport a 4 projectes, podeu fer-ho també presencialment a diferents llocs de la ciutat i dies, que s'indiquen en aquest enllaç:


Ajuda'ns a fer-ho possible. Passeu la informació als vostres contactes.
Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!