Cafès científics

“Les abelles i la pol·linització”
A càrrec de Salvador Granero, veterinari i apicultor

Les abelles són una espècie fonamental per la vida, Salvador Granero, ensenya el món de les abelles i ens parlarà de la problemàtica actual per la seva supervivència, les dificultats en que es troben i com la manca de pol·linització pot afectar a la vida.

Dia:  Dimarts, 18 d’octubre
Hora: 7 de la tarda
Lloc: Bar de la Unió Excursionista de Sabadell (c/ de la Salut, 14-16)

‘Cafès Científics. Sabadell, 2016'

L'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica i la Unió Excursionista de Sabadell (UES) organitzem la quarta edició delprograma de Cafès Científics a Sabadell.

Aquest cicle permet als assistents parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència. Enguany es desenvolupa al bar del local de la UES (c/de la Salut, 14-16, Sabadell), de febrer a octubre, un dimarts al mes, a les 7 de la tarda.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l'objectiu de parlar de ciència fora de l'entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s'han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!