Memòria del 2023 de l'associació la Ruda, amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica.

http://larudablog.blogspot.com.es larudablog@gmail.com


Memòria del 2023 de l'associació la Ruda, amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica

Activitats realitzades durant l'any 2023:

Al llarg de l'any s'han anat publicant activitats amb les que hem participat al blog de la Ruda http://larudablog.blogspot.com.

Es segueix participant i coorganitzant en els Cafès Científics. El 23 de maig la Ruda Amics de Can Deu per a l'agricultura ecològica  ens fem càrrec de la sessió : Què aporten a la ciutat els horts socials i comunitaris?  Amb la participació de Josep Maria Vallès, hortolà urbà i director de la cooperativa Tarpuna.

Al maig acabem el curs del projecte d'intervenció comunitària amb dones de Can Puiggener en el que s'ha creat un hort comunitari a l'Escola Joan Maragall en el projecte Crèixer a l'Hort.

Al febrer ens vam adherir al manifest contra el Quart Cinturó.

Al març ens adherim al manifest Defensem la terra. Construim el futur contra el macroprojectes al territori.

A l'abril ens adherim al manifest de l'aliança Sublevacions de la terra.

El diumenge 21 de maig participem en la Fira de consumconscient de Sant Quirze del Vallès amb una parada.

El 1 de juliol realitzem assemblea de la Ruda i dinar a l'horta de Can Roqueta, es decideix celebrar els 20 anys de l'associació La Ruda i es proposa fer-ho a la masia de Can Deu.

El 30 d'agost mora després de lluitar anys amb el càncer, l'Adrià Garriga, fundador de La Ruda. Anem al seu comiat i li comprem un ram de roses.

Es mantenen reunions amb l'Ajuntament de Sabadell i s'aconsegueix la concessió de l'horta del carrer Borrell que es fa a El Rodal i podem començar a traballar-hi de manera conjunta a partir de setembre.

El 16 de setembre es participa al Festival La Regadora, ciutat de les persones amb parada a la Plaça Creu Alta conjuntament amb l'Ester Casanovas Picaronablog.

El 29 d'octubre es participa de la Festa de tardor del BBVA a la masia de Can Deu amb una parada i s'organitza el dinar de celebració dels 20 anys de la nostra associació La Ruda, amb la col·laboració d'en Xus de Cuina romaní que ens va preparar un arròs boníssim, en el dinar hi van participar les persones organitzadores i voluntàres de la Festa a més de persones convidades i sòcies de La Ruda. Es van fer una pancarta amb motiu de l'aniversari i uns petits parlaments, tenint un record especial per l'Adrià Garriga.



La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!