Llei de protecció de dades



Nova llei de protecció de dades.


Amb motiu de l'entrada en vigor del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que la Associació  La Ruda ha actualitzat la seva política de privacitat.
Us convidem a llegir la nostra política de privacitat de protecció de dades, on us informem de forma detallada quines dades personals recaptem i amb a quines finalitats, així com els drets que us assisteixen per a protegir la vostra privacitat i les vostres dades.

Quin tractament fem de les vostres dades personals?

• Finalitat: Anunciar les novetats, activitats i altres informacions d'interès relacionades amb
la Asociació La Ruda.

• Comunicació: No comunicarem les dades a tercers, excepte per obligació legal.

• Drets: Podeu exercir en qualsevol moment el vostre dret de rectificació, cancel·lació, portabilitat i supressió de les vostres dades així com de la limitació o oposició al seu tractament.

Pots exercir els teus drets per correu postal
a Asociació La Ruda, carrer Calasanç Duran 41, C, 3er. 1ª , 08203 Sabadell, o a l'adreça electrònica larudablog@gmail.com.

Cordialment,

La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica




Protecció de  dades
Qui  és el responsable de tractar les seves dades personals?
L’informem que les seves dades són tractades sota la responsabilitat de la asociació La Ruda , inscrita al Registre d’Associacions de la Direcció General de Dret i d’entitats Jurídiques amb el número 28.411, amb domicili social al carrer  Calasanç Duran, 41, C, 3er. 1ª de Sabadell.
Pot dirigir les seves consultes sobre la política de protecció de dades a larudablog@gmail.com.
Quines dades personals tractem?
Podem disposar de les següents dades facilitades per vostè:
Dades identificatives: nom i cognoms.
Dades de contacte: adreça de correu electrònic, adreça postal, telèfon i població.

Com obtenim les seves dades i amb quina finalitat les tractem?
Hem obtingut les seves dades personals a través de les relacions i contacte previ que hagi pogut mantenir amb l’entitat, o bé per la seva vinculació actual amb la mateixa. Les dades poden procedir dels nostres formularis de contacte a través de la nostra pàgina web, de formularis en paper disponibles en els nostres actes, o bé per una sol·licitud personal de la persona interessada.
La finalitat del tractament és gestionar les comunicacions sobre les activitats i projectes de l’entitat, així com la vinculació que vostè tingui amb els mateixos. Els tractaments que podem fer són:
  • Butlletí de noticies i altres informacions d’interès.
  • Invitacions a actes de l’entitat.
  • Sol·licitar la participació en activitats puntuals.
  • Gestionar la seva participació en un projecte.

Com està legitimat el tractament de les dades
Tots els tractaments de dades que realitzem estan legitimats pel consentiment de la persona interessada.
La persona usuària declara haver estat informada de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.
Vostè té dret a retirar el seu consentiment en tot moment. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.
Exactitud i veracitat de les dades
Com a persona usuària, vostè és l’única responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens facilita exonerant a la Asociació La Ruda de qualsevol responsabilitat.
Les persones usuaries garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. La persona usuària accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.
Durant quant de temps conservem les dades?
Les dades seran conservades mentre existeixi un interès mutu de les dues parts en mantenir el tractament en qüestió i no existeixi oposició per part de la persona interessada.
En cas que vostè decideixi finalitzar la seva relació amb nosaltres, les seves dades es tractaran únicament als efectes d’acreditar el compliment de les obligacions legals. Finalitzats aquests terminis de prescripció, les seves dades seran eliminades.
Qui són els destinataris?
Els destinataris de les dades és l’entitat La Ruda, per poder desenvolupar les seves funcions, així com els estaments oficials públics i privats que per obligació legal o necessitat material hagin d’accedir a les dades.
Les dades no s’utilitzaran per a cap finalitat diferent a la descrita, ni seran cedides a tercers sense el seu consentiment previ.
Decisions automatitzades
No adoptem decisions que li puguin afectar basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Tots els processos de presa de decisions relacionats amb les finalitats de tractament abans descrites es realitzen amb intervenció humana.
Quins són els seus drets?
Vostè té dret a retirar el seu consentiment en tot moment. També pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament. Per fer-ho, es pot dirigir per escrit a la Ruda , carrer Calasanç Duran, 41, C, 3er. 1ª 08203 Sabadell,  o a l’adreça de correu electrònic larudablog@gmail.com
També pot dirigir-se a l’autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna: www.agpd.es.
Seguretat de les dades
L’entitat adoptarà les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que, d’acord amb el reglament vigent, garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.
Menors d’edat
En el cas de persones menors de 13 anys es requereix el consentiment dels pares o tutors pel tractament de les seves dades personals. Si vostè és menor de 13 anys no ha de facilitar les seves dades ni la dels seus tutors en els formularis d’aquesta web.
Canvis en la política de privacitat
L’entitat es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials que es puguin donar. En aquests supòsits, els canvis es comunicaran prèviament a la seva engegada i quedaran reflectits en la present política de privacitat.
Referències legals
La present política compleix amb l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE).

La Ruda
La Ruda  és una entitat de promoció de l’agricultura ecològica i que agrupa a persones interessades i practicants d’horticultura familiar i urbana, els seus objectius segons s’especifica a l’article 2 dels estatuts són:
1- Conreu de la terra segons els principis generals de l'agricultura ecològica.
2- Organització i promoció d'activitats educatives, de formació i difusió dels principis de l'agricultura ecològica i les seves implicacions d'un estil de vida respectuós amb l'entorn.
3- Creació i gestió d'un fons documental relatiu a l'agricultura ecològica i diferents aspectes que se'n puguin derivar.
4- Col·laboració i convenis amb altres entitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!