Manifestació de l'aigua i xerrada de compostatge


La Ruda s'ha adherit al manifest i a la manifestació de l'aigua de Terrassa del proper 19 d març per reivindicar la remunicipalització de l'aigua.

Hi ha més d'una cinquantena d'adhesions que pots consulta  aquí I pots llegir la crida “Per una gestió pública i democràtica de l’aigua” aquí

Per a les xarxes socials s'ha creat el hastag #onadaTerrassa. Us podeu fer fotografies amb una gota, una samarreta blava o el cartell i publicar-les per fer més soroll.


També pots publicar al teu bloc! Necessitem fer molt soroll per a que la convocatòria arribi a tot arreu i la manifestació sigui un èxit.

Facis el que facis (articles, publicacions, il·lustracions...) avisa'ns per donar tota la difusió possible. Per a qualsevol dubte sobre la mobilització, escriu a tauladelaigua@gmail.com o a aiguaesvida@gmail.com

A Terrassa comença l’onada per la gestió pública de l’aigua, hi estàs convocat!

XERRADA SOBRE COMPOST: El proper diumenge 12 de març a les 12 del migdia farem una xerrada sobre com fer compost a l'espai comunitari dels horts de Can Roqueta a càrrec de membres de la Ruda. Vine a preguntar tots els teus dubtes. No te la pots perdre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos!